RENDELHETŐ FESTMÉNYEK

Na, így néz ki egy szignált A/2-es nyomat,
egy fehér keret és egy Galla Miklós

MIT LEHET RENDELNI?

A Festő Ábrakadabra című könyvében 60 festmény található. (Van benne 6 kis kép is, de azokkal most nem foglalkozunk.) Mind a hatvanról lehet A/2-es (azaz 59x42cm) méretű, szignált, digitális nyomatot rendelni. A "szignált" azt jelenti, hogy az aláírás eredeti a képen. Maga a kép pontosan az, ami a könyvben látható, csak sokkal, de sokkal nagyobb. Bár itt, a honlapon csak húsz festmény látható, természetesen mind a 60, a könyvben szereplő képről lehet nyomatot rendelni. Valamint azokról a festményekről, amelyeket a Festő a könyv óta alkotott. Ezeket a VADONATÚJ GALLÉRIA, az ÚJ KORSZAK - VÁSZONRA FESTETT KÉPEK és a LEGESLEGÚJABB, FANTASZTIKUSAN ÚJ FESTMÉNYEK VÁSZNON ÉS HABKARTONON című rovatban találják. Ez utóbbi folyamatosan frissül. A képek ára: 19.000 Ft (amely az áfát is magában foglalja) + postaköltség. A képeket kartonhengerben, utánvéttel postázzuk. Javaslat: a képet kereteztessük be vékony, fehér kerettel, mint amilyen a könyv 7. oldalán és itt, a honlap tetején látható. Paszpartu nem szükséges; az Önarckép 2. című festményen a fehér keret része a kompozíciónak. Ennél olcsóbb, de ugyanolyan mutatós, ha 5 mm-es habkartonra kasíroztatjuk a festményt. Ajándék-ötlet: ajándékozzunk Galla-festményt ajándékba!

LEHET-E VENNI EREDETI FESTMÉNYT IS?

Igen. A festmények eredetijei A/3-as méretűek (kivéve a vászonra és habkartonra festetteket, amelyek nagyobbak) és imitt-amott olyan foltok, egyenetlenségek láthatók rajtuk, amelyek a könyvben nem. Viszont közvetlenül tapasztalható meg a Festő keze munkája. Természetesen az aláírás is eredeti. Bevezető ár, amíg a Festő még ennél is sokkal híresebb nem lesz: korai képek: 250.000 Ft, újabb képek: 500.000 Ft/1.000.000 Ft + postaköltség.

FIGYELEM: Minden hónap 15-én postázunk!

Válasszák ki a megvásárolni kívánt festményt, még inkább festményeket. A festmény címe, valamint pontos postázási címük feltüntetésével írjanak levelet a keprendeles@gallamiklos.hu címre. A megrendelést minden esetben visszaigazoljuk, és a következő hónap 15. napján utánvéttel postázzuk. A csomag tartalmazza az A/2-es méretű nyomatot a festő kézjegyével, valamint a számlát is.

A RENDELÉS MENETE

1. Megcsodáljuk az összes képet a könyvben, s közülük húszat ITT, a Gallériában is. Gurigázva megnézzük a Vadonatúj Gallériában és az összes többi rovatban lévő festményeket is. 2. Megszületik az elhatározás: ilyen képet akarunk! 3. Feljegyezzük a kedvenc képünk, képeink címét, vagy számát. 4. Levelet írunk a keprendeles@gallamiklos.hu e-mail címre, VAGY kattintsunk IDE. 5. A levélben megadjuk nevünket, pontos postázási címünket, a rendelni kívánt kép, képek címét, és esetlegesen a példányszámokat is. 6. Örömmel fogadjuk a rendelés visszaigazolását. 7. A következő hónap 15. után néhány nappal izgatottan lessük a postást, aki hozza a szép csomagot. 8. Ekkor fizetjük ki a vételárat, valamint a postázás költségét. 9. Ha mégis lemaradunk a postásról, nem esünk kétségbe, hanem az értesítésen szereplő postán átvesszük a csomagot.

ENNYI AZ EGÉSZ! VÁRJUK RENDELÉSÉT!